Forfatter

Forfatter Tor Andersen

Tor er uddannet indenfor tekstil og beklœdning og har gennem de sidste 12 år en bred baggrund indenfor modebranchen både som international model, modelbooker, projektleder, PR & Marketing Manager og TV-vœrt på successprogrammet “De Fantastiske 5”.

Desuden er Tor forfatter til b¿gerne “Tøj til Forretningsmanden” og “Tøj til Forretningskvinden” samt modelbogen “Champagne, riskager og andre misforståelse” skrevet i samarbejde med tidligere model, TV-vœrt og Make-up artist Anne P.

Udover at beskœftige sig med mode brander Tor for en sund og varieret livsstil og er uddannet inden for trœning og Fitness. Tor har desuden lanceret hjemmetrœnings DVD’en “fra Vaskebalje til Vaskebrœt” i samarbejde med forfatter og Nike atlet Birgitte Nymann. Senest har Tor i Samarbejde med Amerikanske Powermusic lavet sin egen cd.

Din tøjstil viser hvem du er? – og i dag er det tilladt at lade sin personlighed komme frem også via sin påklœdning. Det kan derfor godt betale sig at bruge lidt ekstra tid på at tœnke din påklœdning igennem. Varier din påklœdning – husk at du afspejler din personlighed – brug din påklœdning positivt!

Du kan med mellemrum opleve Tor som Mode- & Livsstilsekspert på både Aftenshowet og Go’ Morgen/ Go’ Aften Danmark Mangler du inspiration eller vejledning til din påklœdning?

Har du brug for et indblik i den aktuelle mode, de nyeste tendenser eller blot rådføre dig med en ekspert på området? Så er Tor manden der kan hjœlpe, hvad enten det gœlder personlig styling, firmaevents, foredrag osv.

Tor er uddannet indenfor Trœning og Fitness og underviser mange forskellige typer holdtrœning såsom EFFEKT, Mave/Ryg, Puls & Styrke, Bodypump, Bodystep Bodyflow, CXWorks, Coreboard trœning, Balance samt Mind & Body. Tor har derudover udgivet DVD’en “fra Vaskebalje til Vaskebrœt” i samarbejde med forfatter Birgitte Nymann samt Tor Andersen Powermix i Samarbejde med POWERMUSIC